| За вас играчите... | |
|
+8IsaaCi nozi P1t_BuLL Touched`The`Sky palavoto_kozche icy tower Viksana aSaCi 12 posters |
Автор | Съобщение |
---|
aSaCi Admin
Брой мнения : 34 Reputation : 7 Join date : 27.04.2009 Age : 43
| Заглавие: За вас играчите... Вто Апр 28, 2009 8:46 pm | |
| Повечето от нас играчите вече се познаваме,ако не лично,то поне задочно.Тук ,всеки който желае ,може да постне малко инфо за себе си -снимки,или линкове към лични страници,да ни разкаже кой е ,от къде е и с какво се занимава.Не бъдете излишно скромни - нека се запознаем | |
|
| |
Viksana Нов
Брой мнения : 19 Reputation : 2 Join date : 01.05.2009
| |
| |
icy tower Нов
Брой мнения : 2 Reputation : 1 Join date : 18.05.2009
| Заглавие: Re: За вас играчите... Пон Май 18, 2009 5:16 pm | |
| | |
|
| |
icy tower Нов
Брой мнения : 2 Reputation : 1 Join date : 18.05.2009
| Заглавие: Re: За вас играчите... Пон Май 18, 2009 5:19 pm | |
| оп сори че писах не на кирилица иначе достъа стар играч на 11 год ник-IcY ToweR и сам брат на TH3 Sinn3R ,който е на 16 от Варна както и аз. | |
|
| |
aSaCi Admin
| |
| |
palavoto_kozche Нов
Брой мнения : 35 Reputation : 5 Join date : 28.04.2009 Местожителство : Sofia - Viena :D
| Заглавие: Re: За вас играчите... Вто Май 19, 2009 12:20 am | |
| | |
|
| |
Touched`The`Sky Нов
Брой мнения : 2 Reputation : 1 Join date : 18.05.2009 Age : 34 Местожителство : sofiq west
| Заглавие: Re: За вас играчите... Вто Май 19, 2009 3:58 am | |
| играя от няколко години в тоя серв. (3-4 за сега) Като за домашарка-добре се е получил, браво на Искро. казвам се Деян от София, роден съм през 1991г- смятайте сами | |
|
| |
P1t_BuLL Напредващ
Брой мнения : 54 Reputation : 4 Join date : 27.04.2009 Age : 35 Местожителство : BMW
| Заглавие: Re: За вас играчите... Вто Май 19, 2009 10:31 am | |
| | |
|
| |
nozi Модератор
Брой мнения : 39 Reputation : 3 Join date : 29.04.2009
| Заглавие: Re: За вас играчите... Вто Май 19, 2009 11:31 pm | |
| Здравеите аз съм Красимир и имам проблеми с алкохола .... одавна съм в сървара ^^ вече може да неиграя много. но биг брадЪр вижда всички хакери ^^ на 16 съм и си нямам личен живот . Снимка на профила нямам други защото камерата се напука от последното снимане (базик повечето са ме виждали и знаят какъв невинен човек съм ). П.С. - СЛЕДВАЩИЯ ако не напише нещо за себе си ще почна да трия мненията дето неса свързани с темата !!!
Последната промяна е направена от nozi на Чет Май 21, 2009 4:58 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Viksana Нов
Брой мнения : 19 Reputation : 2 Join date : 01.05.2009
| Заглавие: Re: За вас играчите... Сря Май 20, 2009 12:02 am | |
| права си ми казвам се Викторио от София на почти 18 още летя нагоре надолу докато ме даржат краката честно казано нз. колко време се мина от както играя в сьрвара мисля 2 години някаде ама не сьм сигурен....мм друго другоо който желае да се запозаем да пише | |
|
| |
aSaCi Admin
| Заглавие: Re: За вас играчите... Сря Май 20, 2009 2:56 pm | |
| Еми ,здрасти на всички.Казвам се Петя ,от Бургас и съм алкохолик,упссс това беше от друг филм .Твърде голяма съм, за да си играя все още на игрички,но това явно е резултат от неизживяно дество .Играя в сървъра от първата му минута,но пък за сметка на това ужасно нередовно (щото така и не я научих тая глупава игра ).Друго,другооо...живея,работя,дишам...другоо...занимавам се и с този форум от време на време (и аз не знам защо ),другооо...имам пари,коли,жени (ъъъ лъжа ).Другооо...снимки ще си помисля дали да сложа,не ми се ще да рискувам стъклото на камерата,като Nozy , и това е май за мен.Next plsss. | |
|
| |
IsaaCi Admin
Брой мнения : 56 Reputation : 9 Join date : 26.04.2009
| Заглавие: Re: За вас играчите... Сря Май 20, 2009 4:37 pm | |
| - aSaCi написа:
- Еми ,здрасти на всички.Казвам се Петя ,от Бургас и съм алкохолик,упссс това беше от друг филм .Твърде голяма съм, за да си играя все още на игрички,но това явно е резултат от неизживяно дество .Играя в сървъра от първата му минута,но пък за сметка на това ужасно нередовно (щото така и не я научих тая глупава игра ).Друго,другооо...живея,работя,дишам...другоо...занимавам се и с този форум от време на време (и аз не знам защо ),другооо...имам пари,коли,жени (ъъъ лъжа ).Другооо...снимки ще си помисля дали да сложа,не ми се ще да рискувам стъклото на камерата,като Nozy , и това е май за мен.Next plsss.
Охх на БАТИ то яла да те гункам (гункам) нещо между цункане и гушкаме семеен лаф. | |
|
| |
rememberthename Нов
Брой мнения : 7 Reputation : 1 Join date : 29.05.2009
| Заглавие: Re: За вас играчите... Пет Май 29, 2009 3:46 am | |
| хи вече се познавам с доста от играчите в про-кор казвам се Кристиян по ан кратко (Крис) на 14 год сам от Бургас за сега нямам такива проблеми както др (не се обиждаите) др др ако се интересувате от мен :Д www.impulse.bg/user/remember4o и още нещо :Д няям тарпение да стана добар играч па поне и аз да се вписвам като др имена като Sp1t_F1re, Isaaci, nozkyy, faskata, sep (макар че не сам го виждал как играе) и др nick: Remember the name | |
|
| |
lu4er Напредващ
Брой мнения : 94 Reputation : 0 Join date : 03.05.2009 Age : 39 Местожителство : Силистра
| Заглавие: Re: За вас играчите... Съб Май 30, 2009 5:52 pm | |
| Здр на всички казвам се Данко(lu4koto be)от Силистра съм на 24почти играя в сървара от 2години админ съм нз от сигурно година нема значение по-старите играчи са ми виждали снимка(от стария форум)не ми се качжа сега но ако се наложи може и да кача некоя др | |
|
| |
palavoto_kozche Нов
Брой мнения : 35 Reputation : 5 Join date : 28.04.2009 Местожителство : Sofia - Viena :D
| Заглавие: Re: За вас играчите... Съб Юни 06, 2009 10:16 pm | |
| xaxa zdrasti az sam palavoto_kozche kazvam se Valq na 12godini ot sofia v momenta sam izvun BG .. nito broq dnite i meseci ot kogato igraq nito ot koga sam adminka ... "Vecheno nervnata" :D:D obicham da igraq vav servera sas " *DEAD* " hack ... padam si po Biricata i oshte dr neshta koito ne sa za spomenavane o6te sam malka da govorq za tezi neshta .. e priqtno mi beshe da napisha nqkolko izrecheniica i za moq milost | |
|
| |
IsaaCi Admin
Брой мнения : 56 Reputation : 9 Join date : 26.04.2009
| Заглавие: Re: За вас играчите... Нед Юни 07, 2009 3:34 am | |
| - nozi написа:
- Здравеите аз съм Красимир и имам проблеми с алкохола...
Малко спам ... нали може Здравей nozi и добре дошъл в АА Клана (Анонимните Алкохолици) | |
|
| |
nozi Модератор
Брой мнения : 39 Reputation : 3 Join date : 29.04.2009
| Заглавие: Re: За вас играчите... Пет Юни 19, 2009 7:08 pm | |
| хахахаха мс мс ^^ целта на анонимните алкохолици е да спират алкохола ама се надявам при вас да е обратното | |
|
| |
zombiez Нов
Брой мнения : 18 Reputation : 1 Join date : 10.05.2009 Age : 36
| Заглавие: Re: За вас играчите... Пон Юни 22, 2009 11:02 pm | |
| | |
|
| |
ShaDOwA Нов
Брой мнения : 6 Reputation : 1 Join date : 28.07.2009
| Заглавие: Re: За вас играчите... Вто Сеп 01, 2009 5:43 pm | |
| Hi all kazvam se Valentin na 15 sam ot gabrovo treniram judo ot 4 godini predi tova 5 godini karate .... hmm obi4am da si piivam bir4ka .. igraq pro core ot 2 godini s nick-a si "aH7u|nPo" mislq 4e tova e dostata4n0 ! aide neXt player | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: За вас играчите... | |
| |
|
| |
| За вас играчите... | |
|